Webshops blot med en enkelt vare popper op overalt

At blive iværksætter som ung i dag er nemmere, end det nogensinde har været. Du kan få et par timer starte en internetbaseret forretning som fx en webshop med et CVR-nummer, varer og en professionel webshop – og så handler det derudover blot om at sælge.

Det er blevet muligt især med nye og moderne hjælpemidler såsom Dropbox, Shopify, Google Drive, Macaw og hvad de ellers hedder – værktøjer, der lader dig starte en shop og køre den på ingen tid.

Fordi at det er blevet så nemt, er der også flere unge, der tager chancen og vælger at blive iværksættere. Mange af dem bestiller blot en enkelt vare hjem fra Kina; det være sig fx kabler, covers, små kosmetikprodukter eller andre let-omsættelige varer, de altid kan slippe af med. Så starter de en shop og lærer lidt om livet som forretningsdrivende, om hvordan de skaffer besøgende til deres webshop og så videre.

Måske starter de småt – men Rom blev ikke bygget på en dag. Og der er ingen tvivl om, at Danmark som et hele senere står til at nyde godt af de mange iværksættere, der på denne måde starter småt og får erfaringer tidligt i livet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website