Tid til nøgleskab

Nu har min søster efterhånden stjålet mit slik inde på mit værelse i to år, og jeg har derfor bestemt mig for, at det er på tide at jeg kommer i gang med at få mig et nøgleskab, klik her. Jeg er nemlig træt af, at min søster spiser alt mit slik, og der er jo slet ingen tvivl om, at hun skal tage at stoppe med at gøre det med det samme, og der er jo slet ingen tvivl om, at det helt sikkert nok skal ende med at gå, og jeg er virkeligt ikke i tvivl om dette, og når alt kommer til alt, så er jeg virkeligt slet ikke i tvivl om dette, og jeg håber da virkeligt også, at det på en eller anden måde, ville ende med at give meget god mening for os alle sammen. Det er altså ret sjovt at tænke på, og der er jo virkeligt ingen tvivl om, at når du først har fundet ud af dette, at det så også vil ende med at betyde, at jeg vil få mig et nyt nøgleskab.

nogleskabEt nyt nøgleskab

Det er altså sådan, at jeg har bestemt mig for at købe mig et nøgleskab, og det skal altså være en investering. Hvis i vidste hvor meget ekstra slik jeg er nødt til at købe fordi at min søster bliver ved med at tage det. Det er altså for mange penge. Jeg regner derfor, at selvom at et nøgleskab er lidt dyrt, så kommer jeg over en periode på cirka to år, til at spare de penge på ikke at skulle købe slik til min søster samt mig selv. Det er altså en god måde, og derefter så er dette nøgleskab altså bare en ren overskudsforretning. Der er virkeligt ingen tvivl om, at jeg virkeligt har tænkt mig om denne gang, og det er jeg virkeligt glad for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website