Tid til dækapparat

Hvis du driver et værksted, og ikke har et dækapparat, så er det måske på tide at du enten fyrer dig selv, eller tager dig gevaldigt sammen. Du risikerer jo både dit eget, men også eventuelles ansattes job, og det er virkeligt ikke ret godt. Det vil jeg ikke anbefale dig at gøre, og det sker jo også af og til, at der er folk der kommer til skade på en arbejdsplads. Det er virkeligt ikke ret fedt, og hvis jeg var dig, så ville jeg helt klart også gøre noget mere ved det. Det er jo ganske enkelt bare sådan, at det på et eller andet tidspunkt er nødt til at gå op for dig, hvad jeg rent faktisk snakker om. Jeg prøver jo sådan set bare at fortælle dig, at det er direkte en nødvendighed med et dækapparat, hvis man altså har planer om at skulle drive et værksted i fremtiden. Jeg kan ikke rigtigt forstå, hvordan du overhovedet kan være i tvivl om dette, og jeg syntes sådan set også, at du burde at finde en til at drive dit værksted for dig, hvis du ikke er klar over dette.

Kend til dækapparat

Det er jo ganske enkelt sådan, at et dækapparat er noget af det mest banale der skal være at finde i et værksted, og hvis du ikke har det, så tør jeg ikke at tænke på, hvad dit værksted ellers mangler. Derfor mener jeg altså også, at når man ikke har et dækapparat, så er det bedre at få en anden til at drive sit værksted. Det er sikkert også bedre rent økonomisk, da der så vil komme lidt mere styr på kunderne og det arbejde der skal ydes. Det er altså ret fedt, så hvis jeg var dig, så ville jeg virkeligt sørge for, at få en til at købe et dækapparat til dig, og måske også drive dit værksted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website