Tag en tur til London, og se Tottenham spille på det charmerende stadion

I forhold til andre stadions i London, er White Hart Lane et stykke for sig selv. Det er nemlig et gammelt et af slagsen, da det blev bygget helt tilbage i 1899. I sin storhedsperiode havde det plads til over 50.000 tilskuere, men i dag er stadionets kapacitet skåret lidt ned, og der kan nu kun være 36.210.

Det lave antal siddepladser på stadion samtidig med, at Tottenham er en stadigt mere og mere attraktiv klub, kan gøre det vanskeligt, at sikre sig Spurs billetter til White Hart Lane. Klubbens kampe på hjemmebane er ofte tidligt solgt ud for pladser.

I begyndelsen af 1900-tallet tog stadionets udvikling til. Faktisk gik man fra 5.000 til lidt over 70.000 ståpladser på 30 år, så man i løbet af 1930’erne var oppe på en ganske gedigen standard, når man sammenligner med de daværende fodboldstadions rundt omkring i England.

White Hart Lane ligger omkring en kilometer nord for Londons absolutte bymidte. Du kan køre i bil hele vejen hen til stadion ved at benytte A406-vejen. Starter du rejsen i det centrale London, kører du nordpå mod A10 og mod vest, til du ender på Tottenham High Road, og så kan du ikke undgå at se det spektakulære stadion.

Det kan dog imidlertid være nemmest at tage det lokale tog, idet biltrafikken omkring London ofte kan være tæt og forbundet med lange, frustrerende køer. Toget har en transporttid på omkring 20 minutter, såfremt du tager det fra Liverpool Street Station til stationen White Hart Lane.

 

Fakta om Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur har hjemme i London. Klubben blev grundlagt i 1882, men i de første 17 år af klubbens levetid holdt den ikke til på White Hart Lane, som man selv opbyggede, idet man købte en gammel gartnergrund, som sidenhen blev omdannet til en brugbar fodboldbane med plads til omtrent 5.000 tilskuere. Så langt, så godt.

Blandt de lokale bliver klubben kaldt Spurs. Klubbens helt store ærkerival er Arsenal F.C, og opgørene imellem de to klubber bliver kaldt for Nordlondon derbyet.

Klubben har i alt vundet to Premier League-trofæer, det seneste blev dog vundet for et stykke tid siden, i sæsonen 1960/61. Klubben vandt endda også den første udgave af UEFA-cuppen, dengang tilbage i 1972. Ved siden af de helt store trofæer har klubben også vundet otte FA-Cup-trofæer, hvor det seneste blev vundet i 1991.

De allerstørste publikumsfavoritter blandt spillerne er blandt andre David Ginola, Luka Modric, Jürgen Klinsmann, Sol Campbell og Robbie Keane.

Billetter til Tottenham kampe

Ved at klikke på nedenstående billede eller linket længere oppe i teksten kan du finde billetter til Tottenham kampe. Det er en dansk portal, der indsamler de bedste tilbud på fodboldbilletter fra kilder som vi almindelige danskere enten ikke kender til eller som vi slet ikke kan få lov at købe igennem. Siden hedder fodboldbilletter.com og de har adgang til billetter til alle premier league kampe. Herunder naturligvis billetter til Tottenham kampe

fodboldbilletter tottenham

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website