Sådan får du en gratis cykel

Som studerende kan det være en større udgiftspost at købe en cykel (med mindre, du tager en gammel havelåge til 500 kroner på den blå avis). Derfor kommer det her tip dig til gode.

Du kommer sikkert fra en mindre by end den, du bor i lige nu. Tag hjem til dine forældre en weekend og tag op på den lokale skraldeplads. Her smider folk fuldt funktionsdygtige cykler ud. Og hvis ikke en fuldt funktionsdygtig, så kan du sagtens finde en udmærket cykel, der ikke skal bruge mange timer i selskab med din far før end den er klar til at køre igen.

boernecykel 2Den cykel, jeg selv kører rundt med som studerende i København, fandt jeg netop på en losseplads. Min far hentede den og brugte et par timer på at sætte den i stand. Vi puttede et par lygter på, udskiftede en kædeskifter og smurte den med et godt læs olie – og så var min mountainbike faktisk klar til at køre igen. Siden da har min røde mountainbike gjort gaderne usikre i København.

Risikoen ved at gøre dette er, at du kan komme til at bruge lidt penge på mekanikere, men jeg tog risikoen og er ikke blevet skuffet..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website