Prøv en sund kostplan

Hvis jeg skal komme med et godt råd til alle de fede derude, så skal det helt klart være at prøve en sund kostplan. Jeg kan simpelthen ikke forstå hvor svært det kan være at spise sundt. Der er jo altid et tidspunkt hvor vi kommer til det punkt, hvor det simpelthen ikke går længere. Alligevel er der så mange der kommer til at gå over dette punkt, og det er altså her, at de nærmest skulle tvinges til at komme på en sund kostplan.

Hvis det stod til mig, så skulle der være fedme fængsler, og der er ingen tvivl om, at hvis det også var mig der stod for dem, at de ville være utroligt hårde.

Jeg hader fedme, og jeg kan slet ikke sætte mig ind i det, og der er jo virkeligt ingen tvivl om, at når det først er gået op for dig, at det så stort set også altid ender med at komme til at gå med en sund kostplan. Det er dog sådan, at når du først har fundet ud af, hvad der rent faktisk skal ske, at det så ender med at gå alligevel. Jeg håber dog alligevel, at der snart kommer tvang, så der er flere der begynder med en sund kostplan.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website