På kajakshop.dk har de et stort udvalg af kajakker og kanoer.

De har nøje udvalgt nogle mærker og brands, som de kan stå inde for. De kan eksempelvis varmt anbefale deres Hasle og Seabird kajakker, der er norske produkter, da kvaliteten er i top, og kajakkerne altid er produceret i bedste kvalitet med høj komfort, gode detaljer og med mulighed for, at en skandinav også kan være i kajakken. Desuden har disse fabrikanter en udpræget forståelse for garantivilkår og problemer, der i sjældne tilfælde kan opstå med produktet.

De har ofte gode tilbud på disse varer, og de leverer fx altid gratis udstyrspakke med, når du køber en af Seabirds havkajakker. Undtaget er Seabirds model Discovery og sit-on-top kajakkerne, da avancen ikke er høj nok på disse til, at de kan yde udstyrspakke med i prisen. Det er kun ved samtidig køb af kajak, hvor i udstyrspakke indgår, at udstyrspakken er gratis.

Deres kajak og kanoudstyr består primært af de engelske topmærker inden for kajakbeklædning Yak, Crewsaver, CSR, tyske Artistic, svenske Baltic, norske Seabird og danske WaterGear.

De tilbyder også udvalgte produkter fra tjekkiske Hiko i vores sortiment.

Prisgaranti: Får du et skriftligt tilbud fra anden forhandler af samme kajak eller kano-produkter, som de fører, så fremsend gerne dette tilbud, og så yder de en prisgaranti og giver dig produktet på samme eller bedre vilkår. Gælder kun nye produkter, og ikke i forbindelse med ophørsudsalg, konkursvarer, demovarer og lignende kraftigt nedsatte varer. Det er lige præcis det der gør, at de er så populære. Derudover er de også utrolig behjælpelige med eventuelle spørgsmål eller vejledninger.

De ser frem til at modtage din ordre og dele vores knowhow med dig ved eventuelle spørgsmål. Husk, at hvis du har brug for en snak om hvad der passer dig, er du velkommen til at komme ind i deres butik i Næstved kun en times kørsel fra København eller i Odense, og de vil altid være klar på at svare på dine eventuelle spørgsmål, eller hvis du skal vejledes til et af deres produkter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website