Min mindjuice coach uddannelse har ændret mit verdenssyn

Jeg bliver klogere hver eneste dag i løbet af mit liv, og det synes jeg også gerne at man skal. Derfor håber jeg, at du gør det samme. Men der var en periode af mit liv, hvor jeg var i en langt mere rivende udvikling, end jeg ellers nogensinde før havde været, og det startede, da jeg begyndte at uddanne mig til coach ved mindjuice coach uddannelse, som ligger her i landet, selvom det lyder lidt international i navnet. Den er bestemt også en uddannelse, der i høj grad lever op til de internationale standarder man ville kunne forestille sig, det er en uddannelse, der revolutionerer ens liv og person fuldstændigt. Som jeg skriver i overskriften til denne tekst, så har den omtalte mindjuice coach uddannelse ændret mit syn på verden, eller mit verdenssyn.

 

Sådan er mit liv blevet ændret af mindjuice coach uddannelse

 

Jeg ved, at man ikke skal leve efter normer, der er sat op af andre end en selv, og det har jeg altid vidst. Men på min mindjuice coach uddannelse fik jeg understreget, hvad dette lige helt præcist kan betyde i praksis. Jeg ved nu, hvordan en person kan finde ind til sine ægte drømme og ikke bare gå og leve det liv, som andre måske drømmer om for en, og det har jeg lært på en langt mere håndgribelig måde gennem min mindjuice coach uddannelse, end jeg overhovedet tror på, at jeg ville kunne gøre noget andet sted. Derfor, og for ligeså mange andre grunde betyder den uddannelse så meget for mig, at jeg må sige, at den er guld værd. Og jeg er personligt derfor stolt af at kunne kalde mig selv for en mindjuice coach. At tage den uddannelse har fået mig hen på rette hylde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website