Kan man få større muskler uden doping?

Ja, sagtens! Du behøver ingen ulovlige steroider eller epo for at få større muskler. Det eneste hjælpemiddel, du har brug for er et skud proteinpulver eller to hver dag.

Proteinpulver er den sundeste og eneste lovlige genvej til større muskler. Det hjælper kroppen med at opbygge muskelmasse. For skal du have større muskler, skal der være du helst være i kalorie- og proteinoverskud.

Spis et ton eller tag et par gram proteinpulver

Du kan selvfølgelig også vælge at spise dig til det fornødne protein- og kalorieoverskud. Men det kræver, at du spiser masser af kød – ja, faktisk et bjerg af kød, for at du kan få proteiner nok til, at du får den ønskede tilvækst af muskelmasse.

Da det samtidig er vigtigt, at de ekstra proteiner er til rådighed, lige så snart du starter restitutionsprocessen (hvileperioden hvor det muskelvæv du har ødelagt under træningen, opbygges på ny) efter din træning, ville det, at du skulle sørge for enten at indtage et større måltid lige før du begynder din træning eller lige efter du er færdig med at træne.

Det er det de færreste, der orker. For det første vil du ikke orke at træne, efter du lige har spist og for det andet, er det de færreste, der magter at æde sig igennem et bjerg af mad lige efter et hårdt træningspas.

Proteinpulver er løsningen

Det er her proteinpulveret kommer til undsætning. Tager du i stedet for det store måltid en proteinshake lige inden din træning eller lige efter træningen, får du givet kroppen det nødvendige proteinboost på lige præcis det tidspunkt, hvor der er mest brug for det.

For kroppen påbegynder genopbygningen af dine muskler, lige så snart du er færdig med at træne. Så oparbejder du på forhånd et proteinoverskud i kroppen, får du meget større gavn af din restitution og kroppen bruger de ekstra proteiner til at øge din muskelmasse.

Proteinpulver kan købes alle vegne

Hvis du træner i et fitness center, har de sikkert allerede pushet proteinpulver til dig. Du kan dog spare mange penge ved at købe proteinpulver andre steder end i træningscenteret.

Så ledes kan du tit købe det i supermarkeder, ja selv i discountbutikker, eller på nettet i deciderede protein-webshops. Men se dig godt for og sørg for kun at købe kvalitetspulvere, der er produceret herhjemme. Mange af de billige pulvere er nemlig produceret steder i verdenen, hvor man er lidt mindre nøjeregnende med, hvad der kommer i pulveret – herunder midler, der oftest er på dopinglisten hjemme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website