Kan fodboldrejser redde parforholdet?

hvemved stadiumDet kan lyde paradoksalt, men nogen gange skal man slippe fuglen ud af buret, for at den kan genfinde glæden ved at bo i det. Sådan er det også med mænd. En gang imellem skal han have lov til at slå sig løs!

Går det skidt med parforholdet? Er han gnaven og umulig, glemmer han jeres aftaler eller holder han pludselig ikke hvad han lover – og er han bare ikke til noget i sengen?

Det er tydelige tegn på, at han er kørt sur i hverdagen og det hele – ikke at han ikke værdsætter og elsker dig længere. Det gør han, men nogen gange har mænd bare brug for at være drenge, for det er jo det de er inderst inde. Små 10 årige drenge der prøver at fylde de voksenklæder ud, de går rundt i – og tro mig, det er ikke altid lige sjovt.

Bed ham tage på en fodboldrejse

For drenge vil gerne lege – og helst lege med ligesindede. Altså andre drenge. Problemet er bare, at legen for voksne drenge oftest omfatter store mængder af øl og deraf følgende tossestreger. For som da de var børn, vil drenge gerne vise sig over for hinanden og udfordre hinanden.

Men det kan man som regel holde lidt i skak, hvis de drenge der leger sammen, går op i den samme ting. Her er fodbold sådan et slags universalmiddel, som drenge der er blevet voksne mænd – så godt de nu formår det – altid kan samles om.

Det underlige er, at selv om de bare kan gå ned på den lokale græsmark og selv spille, så er det altid en eller anden klub i en storby langt væk, de går op i. Barcelona, Manchester og what ever. Men det gode er, at man så kan sende dem derhen! Det giver dem et kærkomment afbræk i hverdagen og dig et par rolige dage, du kan bruge sammen med de veninder, han alligevel altid har en masse at udsætte på.

Så tag tyren ved hornene og send ham på en fodboldrejse – gerne sammen med et par af vennerne!

Fodboldrejser som pakkeløsning

Fodboldrejser fås som en praktisk pakkeløsning med billetter og overnatning og kan også inkludere flybilletter tur/retur. Men oftest er det faktisk billigere at finde flyveturen hos et af discountselskaberne og så købe billetter og overnatning hos et af de rejsebureauer, der har specialiseret sig i fodboldrejser.

Selvfølgelig kan du være generøs og betale selv, men oftest kan han sikkert godt selv finde pengene, når bare han ved, at det er i orden med dig. Så plant ideen og tilbring eventuelt lidt tid sammen med ham, hvor du kigger interesseret med på et par fodboldrejse-hjemmesider og overlad så resten til ham.

Glæd dig til han kommer hjem

Selv om du nok kan være nervøs ved at sende ham afsted, så kan du oftest også glæde dig, til han kommer hjem. Så har han ligesom fået lukket gassen ud og fået ny energi og nyt liv – selvom han måske er lidt kvæstet, lige når han kommer hjem.

Resultatet er en bedre og mere omgængelig mand – og det er jo aldrig at foragte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website