Kan det betale sig at sælge sit guld?

Rigtig mange af os har guldsmykker liggende eller guld på anden måde, uden at vi måske kender nærmere til værdien af det. Kender man til priserne, så kunne det være man fik lyst til at sælge sit guld. Men kan det betale sig at sælge sit guld?

Guldpriserne har i løbet af de seneste år været meget høje, i forhold til deres historiske niveau. Grunden til dette, er på grund af krisen og derved den store usikkerhed omkring verdens økonomiens udvikling. Verdensøkonomien i den seneste tid været på vej mod noget, der ligner stabilisering. Guldpriserne er derved så småt ved at falde og man spår at dette vil fortsætte, i den kommende tid. Det anbefales dog at sælge sit guld nu, da guldpriserne stadig er høje. Derved vil man få den højeste pris for sine gamle smykker, eller hvad det nu måtte være. Vælger du at sælge dit guld til SeroGuld, så står de for papirerne med det samme og afregningen vil også ske med det samme. Det vil ske med check eller bankoverførsel. SeroGuld er godkendt af myndighederne, så de må handle med guld og ædelmetaller. Deres handels procedure gør det nemt og sikkert at handle hos dem.  I og med at man handler med det samme, så kan SeroGuld give den højeste pris for salg af dit guld, fordi de sparer udgifter på forsendelse og forsikring osv. Så det er nemt, hurtigt og sikkert at sælge guld til SeroGuld.

Vælger man at sælge sit guld til SeroGuld, så er det et godt valgt for miljøet. Når man udvinder guld, så har det store miljømæssige konsekvenser, og dette kommer specielt til at gå udover naturområder rundt omkring i verden. End bedre løsning for miljøet, er at omsmelte det gamle guld. Det er derfor bedre at bruge ressourcer vi allerede har, omsmelte dem og derved skåne naturen.

Prisen på dit guld afhænger selvfølelig af guldets kvalitet, med andre ord, hvilken karat det er, mængden samt antallet af rent guld. Inden man beslutter sig for at sælge til SeroGuld, så bliver der lavet en grundig analyse samt vurdering. Her bliver der blandt andet målt guldets renhed og kvalitet. Vurderingen er selvfølelig gratis og fuldstændig uforpligtende. Det vil sige, at man efterfølgende selv må afgøre, om man vil sælge sit guld til SeroGuld. Selve salget bliver først gennemført, når du er helt tilfreds med prisen, så du kan være tryg når du kontakter SeroGuld.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website