Jeg spiser protein ofte

protein er et must i min kost

Det er godt at få mange proteiner ind med kosten, når man ønsker at gøre sine muskler større og stærkere, og forbedre sin udholdenhed. For mig er det derfor et must i min kost, at få protein ind med kosten, for hvis jeg ikke får dette, så føler jeg nemlig ikke altid at jeg har fået proteiner nok. Og man skal virkelig aldrig gå ned på proteiner, når man ligesom jeg netop har den trang til at forbedre musklernes præstation, som jeg talte om før. For det har jeg, det kan jeg vidst ikke rigtig komme udenom, hvor meget jeg ellers prøver på dette.

Jeg spiser protein ofte

Fordi jeg synes at protein er så vigtig en del af min kost, spiser jeg protein meget ofte. Faktisk kommer jeg i perioder op på at spise protein næsten hver dag, før jeg lige pludselig kan mærke, at jeg føler det hele har taget overhånd. Lige pludselig får jeg den der følelse af, at jeg seriøst bare har fået nok, og at jeg på ingen måde har lyst til at hælde mere protein indenbords i min krop. Så tager jeg lige et par dages pause, og så er jeg tilbage på banen igen. Jeg vender altid tilbage til at bruge protein i min kost, fordi jeg synes virkelig at det har en effekt, som jeg ikke kan finde andre steder, selv hvis jeg spiser andre former for mad med proteiner såsom for eksempel kød og æg. Hvilket kød, jeg spiser, kommer an på mit humør, men består ofte af okse, kylling og laks, og så spiser jeg også nogle gange bønner og linser, hvor der også er proteiner i. Men på trods af at jeg spiser så mange gode ting, så har jeg altså ikke planer om at lægge mit protein på hylden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website