Jeg er en drømmejager – drømmen om rejser til USA

Efterhånden har jeg drømt en del gange om at surfe i USA. Alle har hørt om de berømte steder, hvor man kan surfe i USA. Det er noget, jeg altid har set videoer af og læst bøger om. Personlig er jeg ikke god til at surfe, men jeg vil gerne på rejser til USA så jeg kan blive god og lære sporten bedre at kende. Jeg ved, at der skal meget til før man lærer det ordentligt, og at der er en del udstyr forbundet med surfing. Men med rejser til USA og især til Californien og Hawaii, kan jeg få den drøm opfyldt. Jeg er sikker på, at de har en del butikker, der har alle de nødvendige udstyr som våddragt, surfbræt, svømmehandsker og kamera. Det hele omkring udstyr klarer jeg, når jeg kommer til USA, men indtil da vil jeg blot drømme mig væk.
sandiego

Endelig kom dagen med rejser til USA

Nu er dagen kommet, hvor jeg drager af sted mod Californien, så jeg kan komme af sted på en masse surfing. Jeg ankommer og begynder at røre vandet som er krystalklar og virkelig smuk. Jeg dypper bare min lillefinger og mærker rigtig godt efter. Det jeg kunne mærke var, at jeg næsten fik forbrændt mig. Så varmt var vandet i San Diego i Calfornien. Her begyndte jeg at tænkte, hvor fantastisk rejser til USA er. Rejser til USA fik mine øjne op for sport som surfing, fordi jeg startede ud på et stort surfbræt og nu benytter jeg mig af et lille et, som kun kan bruges af professionelle surfere. Det er noget jeg er meget stolt af og det hele er takket være rejser til USA og de drømme jeg fik opfyldt med rejser til USA. Det glemmer jeg aldrig, for nu er jeg professionel surfer, og det hele startede med en meget lille drøm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website