Hvorfor kan jeg ikke rejse afsted nu!

Sidder og misunder alle dem der har tid til at tage på ferie i morgen. Sidder netop og spotter geniale tilbud på last minute rejser: http://www.lastminute-rejser.dk/, man kan virkelig spare store penge på last minute rejser. Bare jeg kunne få ferie med så kort varsel, sidder netop og ser på denne rejse ”4-stjernet hotel til Allanya, m. helpension”… Misundelse længe leve. Heldige væsner der netop nu sidder med sit dankort og taster tallene ind. Ville virkelig godt gøre brug af det.

Jeg sidder og kigger på last minute rejser, for jeg overvejer snart at tage på ferie – og ville lige benytte aftenen til at se på disse last minute rejser, og se om der virkelig var noget om snakken. Men det er der altså. Man kan sku spare mindst 50 % på rejsen på mange rejser. Rejse til Bulgarien lyder sku også fristende. Glæder mig til at se hvad last minute rejser tilbyder mig om 2 måneders tid når jeg selv skal begive mig på ferie med nogle kammerater. Sommer kom an!

Så er det i hvert fald sagt, last minute rejser er sku da bare et genialt koncept! Jeg overvejer selv Bulgarien eller Tyrkiet, men kunne håbe på Noget bedre. Afrika kunne også være fristende, har hørt der ofte er last minute rejser til Egypten, men hvor er du? Man skal vel bare lede længe nok har jeg erfaret, faldt nemlig over én tidligere på ugen. Det er sku meget fristende med smukke koraller, dejlig varme, flotte pyramider med deres mumier og jeg ved ikke hvad…! Det er især tanken om at det er en masse slaver der har bygget disse vidundere. EGENTLIG NOGLE STAKLER, men vi er da rimelig fascinerede af det i dag? 😉 Især når man kan glæde sig over de store penge man sparer – jeg kører efter mottoet ”Hvad er sparet er tjent”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website