Hvorfor er der så mange danskere som har brug for en PC reparation

Som professionel reparatør af computere, så får jeg ofte spørgsmålet af venner og bekendte, om hvorfor der egentlig kan være arbejdsmuligheder til en person som mig. For som de beskriver det, så kunne de aldrig finde på at gå til en PC reparatør og betale det ”hvide ud af øjnene”, for at jeg gjorde noget på ti minutter. Ofte må jeg fortælle dem at de heller ikke næppe er vores målgruppe eller segment, da de simpelthen ved for meget om computere i forvejen. Vores kunder er jo præcis kunder som ikke ved noget om computere.

 

PC reparation Andre spørgsmål jeg modtager til socialle arrangementer, efter at jeg har ytret hvad jeg beskæftiger mig med, er for eksempel spørgsmål om hvorfor der er så mange danskere som formår at ødelægge deres computer, at de har brug for hjælp til at en professionel kan reparer den for dem.

Her må jeg ofte fortælle at det simpelthen er fordi folk er for uforsigtige nå de går på internettet, og at alt for ofte downloader ting eller programmer, som de slet ikke ved hvad er, og derudover besøger internetsider de nok ikke burde besøge, i hvert fald ikke hvis de har kone på, som de fleste altså har.

 

Engang imellem får vi faktisk atypiske kunder, som er en ægtefælle, som gerne vil have at vide hvad deres børn laver på computeren, eller i andre tilfælde hvad deres mand eller kone har foretaget sig. Her har vi ikke faste priser som i andre tilfælde, og her arbejder vi altså med timepris. Vores timepris ligger på 750 kroner, hvor 500 kroner effektivt set går til firmaet, og de 250 kroner er min løn. Så på den del kan jeg godt se at jeg kunne tjene meget mere hvis jeg var selvstændig, det er jeg dog ikke, da jeg som dansker elsker sikkerheden i at have et job, hvor jeg kan føle mig sikker med en fast månedlig indkomst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website