Hvad er en GSM alarm, og hvorfor er den god at vælge?

En GMS alarm er kort fortalt en trådløs alarm, som opererer over et mobilnet. Det har den fordel, at alarmen ikke behøver nogle ledninger, og derfor er mere diskret og svær at få øje på. Derfor er denne alarmtype fin til privathuse, lejligheder og sommerhuse.

Hvordan fungerer alarmen?

 

Alarmsystemet, som fås hos Miraca.dk, fungerer ganske simpelt ved, at selve alarmen og dens tilhørende sensorer installeres og opsættes i dit hjem.

Sensorerne opfanger en indbrudstyvs bevægelser, og alarmen sender dig en SMS, så du hurtigt kan reagere. Samtidig kan du vælge op til fire personer, som udover dig selv får tilsendt en SMS. Her er det smart at vælge en nabo, som hurtigt kan reagere og rette en lommelygte mod tyven, eller måske dukke op med en hund, så tyven stikker af. Du kan selvfølgelig også vælge familiemedlemmer eller venner som de andre modtagere af alarm-SMS’en, men det er klart, at det er en fordel at vælge en person, som bor tæt på din bopæl. Når alarmen går af, lyder også en sirene inde i boligen, så tyven ved, at han er blevet opdaget.

Hvorfor er den smart?

 

Denne alarm til hjemmet fra Miraca.dk er derfor mere effektiv end den klassiske model, hvor alarmen er forbundet til en vagtmand. Ofte har vagtmanden brug for langt mere tid til at reagere og dukke op, end dine naboer skal bruge på at gå over til dit hus med en lommelygte i hånden.

Samtidig er denne privatalarm til din bolig billig, fordi du selv kan vælge en alarmpakke. Hvilken pakke du skal vælge afhænger af, hvor stor din bolig er, og så selvfølgelig dit budget. Samtidig får du og dine naboer rabat, hvis I vælger at købe jeres alarmsystemer sammen.

Herudover er det selvfølgelig altid en god idé at anskaffe dig en alarm til din bolig, hvis du ikke har en i forvejen. En privatalarm giver ro i sindet og hjælper dig med at beskytte dig mod et eventuelt indbrud. Et indbrud i din private bolig kan være en dyr affære – for ikke at snakke om den ubehagelige følelse der opstår ved visheden om, at nogen har været inde og rode i dit hjem og dine ejendele. Ved at købe et alarmsystem skal du af med en enkeltudgift, og så kan du ellers læne dig tilbage i tryghed.

Læs mere om denne smarte privatalarm lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website