Espressomaskiner – Fra a til z

Det er efterhånden blevet populært at have sin egen espressomaskine stående i køkkenet, så man hurtigt kan byde sine gæster på en dampende varm kop kaffe eller café latté.
Før i tiden hørte espressomaskine kun til på caféer og beværtninger. De dage er forbi nu, hvilket producenterne af espressomaskiner også har indset. I dag kan man få espressomaskiner der er designet til at stå i et hjemme køkken, og med alle de funktioner vi kender fra caféerne. Du kan f.eks få en maskine med eller uden kværn eller mælkeskummer.

De fleste af os kender den dejlige følelse man får, når man tager det første nip af sin frisklavede kaffe, serveret på sin ynglingscafé. Nu er det muligt at få samme følelse derhjemme med sin egen espressomaskine. Det kan dog være svært at finde en espressomaskine som lever op til lige præcis dine krav. Derfor har jeg lavet denne lille guide, som giver dig et indblik i espressomaskiner og hvad du bør holde øje med, når du køber en.

Hvor meget skal den koste?
Er du en rigtig hjemme barista eller vil du gerne være det, så kan du ikke nøjes med en maskine til et par tusind. Hvis du vil have den gode følelse du kender fra caféerne, så skal du op med den store pung. Du skal kigge efter maskiner der starter i et prisleje omkring 7000,- Så får du også hele pakken, med elektronik og en masse forskellige funktioner, som kan tilfredsstille smagsløgene med en hel bunke af forskellige variationer.
Er du typen der bare gerne lige vil have en kop hurtig kaffe inden du skal ud af døren om morgenen, så kan du kigge efter maskiner der starter ved omkring 2000,- alt billiger end 2000,- vil være et sats, forstået på den måde at, nogle af de helt billige maskiner er fine nok, mens andre simpelthen ikke er pengene værd. Derfor start ved 2000,- Du kan sagtens en god og habil maskine til den pris.
Hvordan finder du den rigtige maskine?
Når du har fundet dit prisleje, så er du allerede kommet et godt stykke af vejen. Nu skal du beslutte dig hvilke funktioner maskinen skal indholde. Skal den være semi eller fuldautomatisk? Skal der være mælkeskummer? Skal der være kaffekværn?
En god måde at undersøge produkterne på er at finde tests. Du kan søge på nettet efter espressomaskine test, og gøre brug af andres erfaring på det område. f.eks kan læse denne test, hvor de kommer godt rundt om maskinerne http://madmaskiner.dk/espressomaskine-test/. Du kan også benytte muligheden for sammenligne priser, når du alligevel læser testen.
Det samme råd kan gøre sig gældende ligemeget hvilken slags køkkenmaskine du leder efter. Find tests og drag nytte af andres erfaringer, og benyt samtidig nettes mange prissammenligningstjenester. Der er ingen grund til at betale for meget, når du ved blot et par minutters ekstra arbejde, kan finde frem til den billigste forhandler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website