Erfaring med legepladser

Nu hvor jeg snart skal lave nogle nye legepladser for kommunen, så vil jeg gerne lige have et par råd fra alle de vordende mødre derude. Det er jo trods alt til jer, at alle disse ekstra legepladser bliver bygget, så hvis i lige gør det klart for jer selv, hvilken type legepladser i gerne vil have, så skal jeg nok love at lytte. I skal altså bare skrive til mig, hvilken type legepladser i ønsker jeres børn skal have at lege på, og så vil jeg gøre mit bedste for, at møde så mange af jeres behov som overhovedet muligt. Det bliver ikke nemt, men det er helt sikkert nemmere end at gætte mig frem til de rette legepladser. Det vil det være til trods for at jeg har mange års erfaring med legepladser. Det er dog altid sådan, at kunderne kommer til mig, og fortæller mig hvilke legepladser de gerne vil have. Dette er ikke tilfældet denne gang, og derfor rækker jeg altså også ud til jer i håbet om, at kunne finde ud af, hvilke legepladser i bedst kan lide her på egnen.

Specielle legepladser

Det heldige for jer, er dog at jeg har så mange års erfaring med legepladser, at jeg kan bygge lige netop de legepladser, og jeg kan faktisk også specialdesigne dem uden så meget ekstra bøvl. Det er virkeligt fedt, og en af grundene til, at jeg har sagt ja til dette job for kommunen, er altså ikke for at tjene penge, for det er meget begrænset hvad de i dag betaler for legepladser. Det er simpelthen for at kunne give en masse fede legepladser til fremtidens børn, godt nok på kommunens regning, men jeg vil alligevel sørge for, at lave nogle ekstra fede legepladser, som jeg ved de aldrig vil glemme de har leget på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website