En e smøg hjalp mig med mit rygestop

Jeg har røget længe

Jeg har røget siden 9. Klasse, hvor mine veninder, nogle af drengene og jeg løb ned for enden af fodboldbanen og røg Aleksanders fars mentolcigaretter. Hans far sagde ikke noget til at Aleksander røg, og vi var derfor meget fascineret af deres forhold til hinanden. Senere fandt jeg dog ud af, at hans far var dybt alkoholiseret og derfor aldrig var ved sine fulde fem. Dette stoppede mig da ikke for at begynde at ryge fast, og jeg har fortrudt det lige siden. På et tidspunkt blev Aleksander og jeg kærester, og det stoppede mig da heller ikke for at fortsætte. Vores månedlige forbrug af cigaretter blev fordoblet, da vi stort set ikke lavede andet. På et tidspunkt begyndte jeg at tage rigtig meget på, og jeg voksede nærmest til dobbelt størrelse inden for et år. Pludselig havde Aleksander og jeg ikke mere til fælles, og vi gik derfor fra hinanden. Her var jeg tilbage tyk, ude af form og alene.

 

Jeg tabte mig meget

Efter vores lange forhold begyndte jeg at få veninder igen, og jeg fortalte mine veninder, at jeg gerne ville tabe mig. En af mine veninder var i gang med at uddanne sig som fitnessinstruktør, og hun havde derfor styr på motionen. Hun ville samtidig også hjælpe mig med at stoppe med at ryge. Dette klarede vi hurtigt med et alternativ, der hed en e smøg, og jeg begyndte at bruge den, når jeg havde lyst til en smøg. Efter noget tid blev jeg et gladere menneske, og snart var jeg uafhængig af de usunde cigaretter. Herefter kunne jeg begynde at spise sundere og dyrke motion, og snart havde jeg smidt en masse kilo. Da jeg mødte Aleksander igen noget tid senere, blev han meget fascineret af min udvikling, og jeg kunne da endelig sige til ham, at jeg var træt af ham.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website