Ejendomsmægler med speciale i Frederiksberg og Valby

At være ejendomsmægler er intet nemt job, da boligmarkedet veksler meget. Det er dog bl.a. godt på Frederiksberg i København , hvor en række mæglere har gode dage og sælgerne af bolig ligeså.

Ifølge Hvem Veds oplysninger er det i disse tider ikke unormalt, at en god lejlighed ryger efter få dage på Frederiksberg – så de glade tider er visse steder i landet tilbage! I bydelen Valby, hvor der er hyggeligt med et godt cafe- og værtshusmiljø, ser man nærmest samme mønster, hvorfor andelsboligejere med fordel også kan tænke i at kontakte en ejendomsmægler fra Valby
Man kan f.eks. vælge at tage nogle af de lidt billigere mæglere, som ikke kører kædekoncepter, det er nemlig her sælgerne får mest for 25-øren – eller de 30.000-70.000, det nu engang koster at sælge med en mægler involveret … Disse steder er der flere af, men ikke alle kender markedet med de mindre lejligheder i bydele som Valby og Nørrebro lige godt, hvorfor det er en god idé at spørge lidt ind til deres erfaringer og kigge statistikker på sider som www.Boligsiden.dk f.eks.

Find en ejendomsmægler som kender Frederiksberg godt

Det er som sagt sælgers marked på Frederiksberg for tiden, da bydelen (eller kommunen) er kendt som et lidt roligere sted, hvor også villaer og pensionister er repræsenteret. Kort sagt de lidt ”pænere” borgere med en noget højere indkomst og ikke alt for støjende eller besværlige at udleje til. Det er også en bydel fyldt med kulturelle muligheder såsom teatre og de lidt mindre museer, som ofte overses.

Andre gode tips til at finde den rette mægler i området kunne være at spørge sig for i sin omgangskreds efter seriøse ejendomsmæglere eller høre naboen, der lige har solgt i opgangen måske. Eller kender overboen, som har. Artiklen her er mest af alt beregnet som en lille appetitvækker, der skal give folk mod på at komme ud over rampen og finde en boligsælger, der kan sit kram og ikke koster en bondegår.

De store mæglere har store marketingbudgetter og koster dermed mere – så hvorfor ikke spare, hvor man kan i disse tider? I kan eksempelvis se priser i fht. salærer fra en uafhængig udbyder, som dækker Frederiksberg og Valby , før I går i gang med mæglerne for alvor.

Held og lykke med boligjagten til alle borgere!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website