Det sidste lagerhotel

Det er sådan, at jeg lige har fundet den sidste plads på det sidste lagerhotel jeg overhovedet kunne finde. Jeg aner simpelthen ikke hvordan det kan være, at der ikke er plads ved andre før denne. Det er altså ret mærkeligt, og jeg forstår slet ikke lige hvordan dette kan være. Der er jo virkeligt ingen tvivl om, at når alt kommer til alt, så gælder det virkeligt om, altid at have plads nok, eller i det mindste et ekstra lagerhotel. Det giver simpelthen ikke nogen mening at man ikke har mere plads som et lagerhotel. Det er sjovt at tænke på, men der er jo ikke så meget at gøre ved det. Er der ikke mere plads, så er der jo ganske enkelt bare ikke mere plads. Det er sådan det er, og der er altså ikke noget at gøre ved det. Det er altså sådan det er, og jeg ville sådan set bare ønske at jeg selv havde penge til at starte et lagerhotel. Der er jo i hvert fald ingen tvivl om, at det har været en mulighed i mange år, for der er stort set altid fyldt op på de nuværende, og derfor ville der jo også være plads til et mere lagerhotel.

lagerhotelTænk på et lagerhotel

Der er altså ingen tvivl om, at jeg virkeligt ville kunne få meget stor succes med et lagerhotel. Prøv at forestil dig, at jeg med tiden måske kunne åbne en kæde af den samme type lagerhotel. Det ville være ret vildt, og det ville jo helt klart være muligt. Det kan da ikke passe, at dette er den eneste kommune hvor der er plads til et ekstra lagerhotel. Så jeg tror rent faktisk, at jeg seriøst vil overveje denne mulighed. Der er jo i hvert fald ikke nogen tvivl om, at når alt kommer til alt, at man så også på en eller anden måde kan finde ud af det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website