Derfor vælger jeg snart at købe en robot plæneklipper

Robotklipper 3Jeg kan godt lide et liv, hvor jeg har det komfortabelt med mig selv, mine venner og mit hus og min have, og som en af de næste investeringer jeg skal til at gøre mig, vil jeg tage ud og købe en robot plæneklipper, og det er noget som jeg glæder mig rigtig meget til. For mig vil det at have en robot plæneklipper nemlig gøre, at jeg kan få slået min plæne uden at jeg skal ind og arbejde for det. Det vil praktisk taget sige at jeg kan sidde på altanen og drikke en kop kaffe alt i mens jeg nyder tilværelsen og plænen bliver slået, uden at jeg skal gribe ind. For den er sådan set meget intelligent, sådan en robot plæneklipper, og det beundrer jeg den i særdeleshed for, for det gør at jeg kan læne mig helt tilbage og stole på at tingene bliver gjort uden at jeg skal arbejde for det.

Med en robot plæneklipper kan jeg få plænen slået uden at skulle røre en finger

Dovenskaben længe leve, her jeg før hørt, at det er blevet sagt. Og det er der mange, der tror jeg lever efter, når de hører at jeg hellere vil købe en robot plæneklipper og få den til at slå græs for mig, end jeg vil i arbejdstøjet for selv at gøre det. Men sådan har jeg det ikke. Jeg mener derimod, at når jeg har en robot plæneklipper, så har jeg også fået frigivet noget tid, som jeg så kan bruge på andet. Og det er derfor at en robot plæneklipper for mig ikke har noget at gøre med at være en hyldest til dovenskaben, men derimod er en hyldest til det aktive valg om at bruge tiden i sit liv godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website