De 3 bedste smage til elektroniske cigaretter

I denne artikel kommer vi nærmere ind på de 3 bedste e cigaret væske smage, som er vurderet efter hvad de danske webshops sælger mest af. I denne artikel vil vi kigge nærmere på lakrids, fersken og irish coffee smag, som åbenbart er nogle af de mest solgte europæiske e cigaret væsker. Herunder ser du de 3 bedste smage til de elektroniske cigaretter.

 

1. Supreme Lakrids

Denne smag har en lækker rund lakridssmag, som ligger dejligt i munden
på enhver lakrids elsker. Dette produkt indeholder naturlige aromaer,
og derudover nikotin.

 

2. Supreme Fersken

Her finder du en smag, som tager dig hele vejen ned til sydens varme. Denne smagsvariant
er af den dejlige og tropiske frugt, fersken. Dette er en stor favorit hos mange e cigaret brugere verden over.

 

3. Supreme Irish Coffee

Kaffen som vinder præmier verden over for dens skarpe smag, kan du nu også få som smag til din e cigaret. Denne smagsvariant giver dig nemlig en sensationel smag af Irish Coffee.

 

Hvis du er blevet fristet af nogle af disse smage, så kan du købe dem inde på equit.dk, hvor de sælger mange forskellige væsker og smagsvarianter.

 

Hvis man ikke er til nogle af de 3 overstående smage, så vil jeg anbefale klassikere som æble, appelsin eller cola. Min egen favorit er æble, som faktisk også er min favorit på vandpiper, da jeg synes det er den absolut bedste smag.
Mange af mine venner ryger også e cigaretter, og de fleste af dem er faktisk blevet så vilde med Irish Coffee, at det nu er den standard væske de bruger, nå de ryger på deres e væske. Jeg har smagt den, men den var ikke lige mig, jeg kan så heller ikke lide kaffe. Men hvis du kan lide kaffe bør du i hvert fald prøve den smag.

One thought on “De 3 bedste smage til elektroniske cigaretter

  1. Det er 3 gode varianter som jeg allerede har prøvet, men mine favorit er altså deres nye ejuices de har simpelthen en bedrer og mere kraftig eftersmag. Du bør prøve klart prøve den hvis du mener kun det bedste er godt er godt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website