Dagens nyheder forbløffer mig hver gang

Det jeg går allermest op i er krimi, når det kommer til dagens nyheder. Derfor har jeg i snart ti år ledt forgæves efter noget, som kunne give mig en masse informationer og nyheder omkring min hverdag og omkring, hvad der kunne ske i min hverdag, hver eneste dag. For eksempel læste jeg på dagens.dk, at en mand blev stukket i maven foran et diskotek. Det er præcist sådanne nyheder, jeg elsker at være med i. Det er simpelthen, fordi sådanne nyheder giver mig en god styrke til at blive klog på krimi stof. Jeg synes nemlig at krimi stof er vildt godt. Med dagens nyheder følger jeg endnu bedre med i sådanne nyheder. En anden nyheder var for eksempel, at en person blev slået i hovedet med en kølle, og nu er manden i livsfare. Sådan en nyhed kan man kun læse ind på dagens nyheder, hvilket er meget dejligt at vide.

 

Dagens nyheder og en masse nyheder omkring krimi

Jeg har hørt blandt mine venner, at krimi skulle være det mest læste stof i aviser, og jeg forstår godt, at det er tilfældet. Jeg synes selv, at krimi er et rigtig godt stof, som kunne blive bedre og større med tiden. Derfor er der ingen grund til at se tv, hvis man kan læse en masse om krimi på dagens.dk. Det forholder sig nemlig sådan, at dagens.dk har flere af dagens nyheder, der har noget med krimi at gøre. Jeg skrev før, at der har været nyheder blandt dagens nyheder omkring en mand der blev stukket ned og en mand der blev slået ned med en kølle. Men der var også en tredje nyhed som jeg læste. Det var nemlig, at en dommer fængsler 25 årige, fordi han dræbte sin kæreste. Og her kan man diskutere i flere uger og måneder, om straffen har været nok, men sådan er systemet. Læs nyheder her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website