Beskyt din telefon eller tablet for under en hund

Har du købt en ny smartphone eller tablet for nylig? Så har du sikkert allerede opdaget, hvor rasende dyrt et funktionelt og smart cover er.

Derfor vil det sikkert glæde dig, at finde ud af, at fra i dag af er det slut med at give mere end 99 kr. for dit nye cover, uanset om det er til en telefon eller tablet. På Max99.dk kan du nemlig altid finde dit nye cover til mindre end en hundredemand.

Som navnet Max99 fortæller, så er er hovedtanken bag forretningen, at tilbyde flest mulige produkter til priser under 100 kr. Produktkvaliteten er den samme som ved de kendte brands, der dog oftest koster mere end både det dobbelte og tredobbelte af produkterne hos Max99.

Om du er på udkig efter et cover til en iPhone, Samsung, HTC eller til en tablet, så er udvalget bredt og der findes noget til en enhver smag. Du finder altid covers til de nyeste telefoner og tablets, men skal du give din lidt ældre smartphone et nyt look, så kan dette også nemt klares.

Beskyt dit kæreste-eje i hverdagen

Hvis du har en tablet, vil du sikkert også gerne passe på den, uanset om den er fra Apple eller Samsung.

Men den bruges jo til alt fra opskrifter i køkkenet, til lektier, musikafspilning og afslapning på sofaen. Din tablet har ingen fast plads i hjemmet og den skal selvfølgelig beskyttes bedre, fordi den flyttes konstant.  Et cover til din tablet kan både beskytte skærm og bagside mod slag og ridser, men nogle covers kan også drejes og stilles op, så tablet’en bliver et lille tv.

Ligesom en tablet, så koster en telefon ofte flere tusinde kroner. Derfor skal den også beskyttes, så den ikke får ridser, hakker andre skader. Uanset om du vil beskytte din telefon eller tablet, så findes der også gode guides og beskrivelser på max99.dk. Så er du sikker på at få købt det rigtige cover til dit behov.

Skal dit barn have et iPad Air 2 cover?

Selvom dit barn godt ved, at en iPad ikke er billig, så kan de jo hurtigt glemme, at den kan gå i stykker. De glemmer den nemt på gulvet eller også falder den ned fra sofaen, når de leger.

Ud over beskyttelse kan coveret også give iPad’en et nyt look i en fed farve, der tilmed billigt kan skiftes ud med et andet senere. Udvalget er bredt og flere af produkterne findes i forskellige farver.

Så beeskyt dit barns iPad eller gi’ den et nyt look med et iPad Air 2 cover fra Max99 til under en hund.

 

På udkig efter et billigt iPhone 6 Plus cover?

iphone-6-plus-laeder-cover-med-kortholder-lysegraiPhone 6 Plus er den nyeste telefon fra Apple. Det er også iPhone’n med den største skærm og derved er der selvfølgelig mere skærm at beskytte. Det betyder dog ikke, at prisen på et iPhone 6 Plus cover også er større hos Max99.

Udvalget indeholder bl.a. det klassiske gennemsigtige plastikcover, men også de meget eksklusive og populære lædercovers, som både viser ”god stil” og beskytter din telefon. Selvom din iPhone 6 Plus er større end andre telefoner, så har du den stadig med overalt og den kan hurtigt blive udsat for slag og slid.

Nyt Samsung Galaxy S6 cover?

Kan du bedre lide Samsung’s nye Galaxy S6 frem for en iPhone fra Apple, behøver du ikke går forgæves – Max99 har også et Samsung Galaxy S6 cover til din telefon til under 100 kroner.

Et diskret gennemsigtigt plasticcover, et cover i læder eller det smarte Samsung Galaxy S6 S view-cover er blandt det store udvalg. Flere covers er med bl.a. kortholder, så du altid har din pung og telefon med.

samsung-galaxy-s6-laeder-cover-med-kortholder-brun

Netop denne type covers er særligt populært for tiden og koster kassen andre steder.

Så hvad venter du på? Bestil et nyt look til din mobil eller tablet i dag.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website