Behov for nyt woody pillefyr

pillefyr   7Hvis der er en ting der er helt sikker, så er det helt sikkert, at jeg virkeligt mangler et woody pillefyr. Det er nemlig sådan, at jeg allerede havde et woody pillefyr, men nu er det altså gået i stykker, og det er altså også derfor, at jeg nu har behov for et nyt. Der er dog bare et stort problem, og det er, at jeg ikke har råd til et woody pillefyr lige nu. Der kommer sikkert til at gå ret lang tid før jeg får råd til et woody pillefyr, og det er altså lidt af et problem. Det eneste der kan gøre at jeg skulle få råd til et woody pillefyr, var hvis jeg vandt i Lotto eller noget i den stil. Der skal virkeligt meget til, og det er jeg faktisk lidt ked af. Jeg har nemlig været utrolig glad for mit woody pillefyr, og der har slet ikke været nogen tvivl om, at lige siden jeg fandt ud af, hvad man rent faktisk kan få ud af at have et woody pillefyr, at det så alligevel kommer til at gå. Det tror jeg dog ikke at det gør, for jeg savner allerede at have et woody pillefyr, og det er lidt træls.

Savner et woody pillefyr

Det er dog sådan, at min veninde har et woody pillefyr, og det er derfor at jeg er en del ovre ved hende for tiden. Hun har nemlig sit woody pillefyr inde i stuen, så vi kan ligge under en dyne på hendes tæppe og så ellers bare kigge ind i dette woody pillefyr. Det er virkeligt lækkert, og det er helt klart en af de mange grunde til, at jeg også er så glad for min veninde. Der er ingen tvivl om, at hun virkeligt hjælper mig med at komme over mit tab af mit første og sikkert også sidste woody pillefyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website