Anderledes bilservice

Jeg har af og til behov for bilservice. Det er nemlig sådan, at jeg rent faktisk ikke kører ret godt bil, og det er altså også grunden til, at jeg derfor alt for tit er nødt til at rende til bilservice. Det er lidt ærgerligt, og jeg er faktisk også ret træt af det. Der er dog ikke noget at gøre ved det, og når alt kommer til alt, så glæder jeg mig sådan set bare til, at jeg en eller anden dag, bliver så rig, at jeg kan ansætte mig en chauffør.

autoservice3Der er virkeligt ingen tvivl om, at jeg slet ikke selv gider at være dette, og når alt kommer til alt, så er der virkeligt ingen tvivl om, at det nok skal ende med at betyde et eller andet. Det er altså ret sjovt at tænke på, og jeg er da virkeligt også sikker på, at når jeg først har fundet ud af dette, at det så også skal ende med at ske. Der er altså ganske enkelt ingen tvivl om, at du med bilservice godt kan forvente ikke at se mig så meget mere. Jeg gider altså snart ikke at køre mere med bil. Der er altså ganske enkelt ingen tvivl om, at du med bilservice godt kan forvente at der ender med at ske et eller andet. Det er dog endnu for tidligt at sige, hvad der rent faktisk kommer til at ske, og det er dog endnu for tidligt.

Tidligt for bilservice

Så hvis du spørger mig, så er det helt klart alt for tidligt at skulle til bilservice igen. Det er dog ikke mig der skal bestemme det, og det ved jeg godt. Jeg er bare lidt utilfreds, og det er vel til at forstå. Det er jo trods alt min skyld at vi skal til bilservice.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website