Æggeprotein er det eneste rigtige proteinpulver

 

Glad for mad

Anders havde siden sine helt unge dage haft en stor forkærlighed for mad. Da han ligeledes også holdt af sport, så satte hans madglade sind ikke sine spor på hans krop. Da han havde den kærlighed til mad, så var på ingen måder i tvivl om, at han skulle blive kok. Dette var hans drøm og denne drøm var han desperat efter at gøre noget ved, så det gjorde han. Anders kom ind på kokkeskole og allerede efter nogle få år, var han godt i gang med at starte sin helt egen restaurant op.

Dog skulle denne restaurant ikke være som en hver anden restaurant – næ nej, denne restaurant skulle specialisere sig paleo kost og kun servere denne type mad. Paleo kost kaldes ligeledes stenalderkost og er en diæt og livsstil som Anders havde fulgt i adskillige år, da han mente, at den gav ham den mest sunde krop, som han overhovedet kunne opnå. Hans restaurant blev populær, hvilket bestemt glædede Anders. Da han var en stor paleo entusiast, så valgte han ligeledes at skabe nogle kursuser, hvor han lærte folk om paleo kost, plus at lave paleo kost. Disse kursuser blev ligeledes en succes for Anders.

 

Glad for at træne

Da Anders ligeledes var glad for at røre sig, så gjorde han dette i stor stil, når han ikke havde travlt på sin restaurant eller med nogle af hans kursuser. Han trænede ofte og intensivt, hvilket bestemt var muligt at ane, hvis man beskuede ham. Da han trænede så meget, så var det ham derfor nødvendigt at benytte sig af proteinpulver, da hans krop havde brug for et ekstra skud protein. Da han jo som sagt fulgte paleo livsstilen, så var det ham derfor ikke muligt at indtage, hvilken som helst type af proteinpulver. Faktisk så var der kun en mulig type pulver, han kunne benytte sig af, der var æggeprotein.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website