5 tip til at sælge din bolig hurtigere

I dette indlæg får du hjælp til at opnå et boligsalg langt hurtigere. Her på siden går vi nemlig op i at du opnår et såkaldt ‘lynsalg’ i forbindelse med dit boligsalg. Definitionen på et lynsalg er ifølge Boliga, at man sælger sin bolig indenfor 14 dage. Det er langt svære at sælge sit sommerhus, som lynsalg, da de ifølge alle statistikker er de slags boliger, som er længst tid til salg. Der er ingen tvivl om at man for eksempel i forbindelse med et sommerhus salg, gør klogt i at sørge for at kigge på de 5 nedenstående tips og råd, du kan for eksempel med de nedenstående råd med stor sandsynlighed sælge din bolig langt hurtigere, end hvis du ikke fulgte dem. Se rådene herunder:

  1. Der er ingen som kan lide uhyggelige huse eller boliger, og derfor er det altså en vigtighed, at du får gjort din bolig hyggelig, inden et eventuelt salg.
  2. Det er vigtigt at unikke kendetegn ved din bolig, bliver endnu mere synlige end før. Derfor sørg for at der er ekstra meget fokus på de unikke ting ved din bolig, ved en eventuel fremvisning.
  3. Lad dine naboer fungerer som dine hjælpere. Det kan for eksempel være at du aftaler med dem at de er ude i haven, nå I viser haven frem, og at I så får dem til at ligge et godt ord ind i forhold til kvarteret. Gode ord og anbefalinger fra naboer er nemlig langt mere troværdige for eventuelle købere, end de er fra ejendomsmægler eller boligejerne.
  4. Brug dit netværk – nå du skal sælge din bolig er det vigtigt at du laver et opslag på Facebook og beder dine venner om at dele. Der er mange som sælger deres bolig via Facebook nu om dage nemlig.
  5. Det er vigtigt at du ikke er hjemme nå din ejendomsmægler viser boligen frem. Årsagen hertil er at eventuelle interesserede købere kan føle sig begrænsede i forhold til deres mening om boligen, hvis ejerne af boligen ser dem over skulderen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website